Facebook Google Plus

 

Tipuri de Soft

In spatele oricarei tastaturi exista un click. Un click care face diferenta intre o vanzare si un fost potential client . Clientul are o dorinta, o necesitate care poate prinde contur daca sistemul tau IT este ceea ce el, clientul, intelege si apreciaza . O abordare simpla si eficienta va face diferenta. 

Ai nevoie de o legatura fiabila intre ecranul lui si structura ta de IT . Iti prezentam pe scurt  viziunea  easyB Romania asupra acestei abordari . 

ne poti contacta la : office@easyb.ro  

Munca trebuie sa fie usoara - easyB-usiness -

Propunem usurinta in folosire pana la nivelul de a transforma munca “ in joaca”. Creem sentimentul de bucurie a muncii eficiente, usor indeplinite, acea placere, ce o resimtiti conducand o masina buna...

 IBP (Integrated Business Planning), 

este un concept Managerial MODERN promovat de easyB Romania .  IBP realizeaza o optimizare a activitatii companiei. REZULTATELE implementarii unui astfel de soft sunt imediate - eliminarea costurilor neperformante si a pierderilor. 

Raportari manageriale online CENTRALIZATE, rapoarte de personal sau rapoarte de vanzari,  analize financiare comparative...  sunt cateva dintre facilitatile sistemelor easyB.

IBP ( Integrated Business Planning )  se referă la tehnologii, aplicații și procese de conectare a funcției de planificare în cadrul întreprinderii pentru a îmbunătăți alinierea organizațională și performanța financiară. IBP reprezintă cu exactitate un model holistic al companiei ( integrare perfecta a tuturor resurselor manageriale privite in amanuntul lor ), în scopul de a lega planificarea strategică și planificarea operațională cu planificarea financiară. Procesul care atinge acest ideal de planificare inteligent - integrata se numește simplu ( Easy Business) . ( vezi Wikipedia)

Astazi, dupa cativa ani de activitate, EasyB Romania va pune la dispozitie soft-uri testate si experienta angajatilor sai.  Pentru ca softurile trebuie " gandite " iar odata ajunse in sistemul Dvs toate trebuie sa fie perfect functionale si, foarte important, CUSTOMIZABILE. De aceea am pus intotdeauna mare accent pe IMPLEMENTARE

 

EasyB are solutii de implementare adecvate fiecarui tip de business

EasyB a implementat softuri in firme de Productie, Comert , Prestari servicii
Cu un proces de selectie eficient EasyB a construit o echipa performanta de specialisti in programare, marketing - vanzari si ... Productie !
EasyB are clienti multumiti, si asta o spunem si noi .... dar mai ales clientii nostri .

Implementarea softurilor

Cerinte de Implementare

Eficientizarea Costurilor

Randamentul de implementare

Analiza de evaluare a implementarii 

se urmaresc:  atingerea parametrilor prevazuti de proiect , gradul de intelegere si usurinta in folosire a instrumentelor de catre reprezentantii beneficiarului . 

Servicii de dezvoltare si Service 

 Implementarea structurilor IT necesita uneori adaptari sau chiar dezvoltari ulterioare, datorate unor cauze dintre cele mai diverse :

Conform desideratelor EasyB Romania si politicii de firma, va asiguram ca softurile produse raspund necesitatilor actuale la nivel mondial, fiind in deplina concordanta cu cele mai noi tehnologii IT