Facebook Google Plus

Optimizarea SEO de la SEO ieftin la SEO profesional


Ce este SEO ?

Aparitia primelor siteuri pe internet, in 1990,  a generat alcatuirea unei liste de asezare in motoarele de cautare. Astfel, marketingul online, e-marketingul sau SEM, facea primii pasi in stabilirea criteriilor dupa care site-urile erau propulsate in fruntea listei.  SEO este o subcategorie a SEM si, totodata,  este abrevierea sintagmei " search engine optimization ". In cuvinte simple Optimizare pentru motoarele de cautare.  SEO implica respectarea  unui set de reguli si algoritmi de cautare, ce trebuie respectati astfel incat robotii motoarelor de cautare sa inteleaga ca site-ul Dvs este un Partener de Incredere.


Ce Obtin prin SEO ?

Ce Obtin prin SEO ? Dincolo de pozitii Fruntase pe internet SEO inseamna profit ! O clasare superioara obtinuta prin crestere organica pe motorul de cautare implica stiinta, munca, talent , Existenta in prima pagina a motoarelor de cautare inseamna CERTIFICAREA faptului ca siteul tau respecta conditii stricte impuse de motoarele de cautare . Inseamna ca are continut, ca este apreciat de vizitatori , ca prezinta incredere . 

Profitul este cununita de lauri de pe fruntea site-ului tau .


La ce ajuta SEO ?

La ce ajuta SEO ?!

sa gasesti informatia mai repede, mai bine structurata, mai clara si de incredere 

da sanse de viata firmelor mici stimuland competitia cu multinationalele

locuri de munca pentru market man, designeri , ingineri it etc

reduce timpii de acces la produs 

reduce costurile de promovare si extinde aria de vizibilitate

Internetul este poarta de acces pentru Maine . este cea mai mare artera comerciala a lumii , in care fiecare se regaseste 


Cine poate sa faca SEO ?

Oricine ! mai nou toata lumea se pricepe la sporturi moderne  : concept marketing si SEO . Insa:

cine scoate SEO inafara Marketingului - greseste 

cine nu are experienta off-line in Marketing cum poate sa stie marketing online ?

cine va spune de construirea de link-uri si inscrierea in diverse motoare de cautare si holdere online - este invechit ! 

Intrebati daca stie ce Inseamna Penguin ( nu vorbim de animal ) si la ce varianta ne aflam... doar de curiozitate. 

Singura constanta din universul online este schimbarea algoritmilor de analiza !!  Specialisti de clasa vorbesc de cca 80 de factori de ranking Google ( zvonurile de cca 300 )

Concluzia : oricine stie si va poate arata ca are rezultate palpabile 

 

Optimizare SEO  si Promovare SEO SEM : Site-ul va creste natural pe internet !... ADUCEM REZULTATE ! Pana la SUCCE$, cu SEO mai ai un pas!  

Sunt cateva milioane de romani si alte cateva sute de milioane de oameni din lumea larga care cumpara si se informeaza online. Clienti exista si Logica ar spune ca site-ul sau magazinul dvs.  este gata de a fi accesat ! Dar nu este asa. Castiga doar cei care investesc bani in  optimizare SEO,  promovare SEO  in marketing online SEM  a site-ului sau magazinului online. De ce?  

Exista sute de alte site-uri ( in Romania pentru acelasi domenu de activitate ) care isi doresc ( ca si Dvs ) sa fie in prima pagina a motorului de cautare! Sunt, insa, doar 10 locuri disponibile pentru fiecare cuvant / expresie (search queries ) in prima pagina a motorului de cautare, ocupate, cu siguranta, de siteuri care investesc in SEO SEM - dintre acestea, 3 pot fi ocupate de publicitatea platita - Adwords de la Google . Experienta arata ca, daca nu te regasesti in primele 2 pagini a motorului de cautare (uneori chiar primele pozitii din prima pagina fac diferenta), sansele de a fi gasit se diminueaza drastic!  Motoarele de cautare stabilesc pozitia site-urilor dupa analize de performanta  care urmaresc criterii din ce in ce mai complexe. Performanta optimizarii seo si rezultatele Promovarii online depind tocmai de modul in care firma care va face optimizarea SEO intelege si respecta cerintele Motorului.  Criterii valabile in anii trecuti acum sunt extrem de nocive siteului Dvs. Ce conteaza acum ? Viteza siteului, structura Responsive, increderea generata de corectitudinea, bogatia si unicitatea continutului . Pentru performanta in SEO  ai nevoie de un profesinist in SEO, de un soft puternic si usor de folosit !

 Fii primul pe Net ! Foloseste softurile easyB pentru performante maxime !

Optimizare SEO  Romania si Moldova: Bistrita Brasov Braila Bucuresti Buzau Bacau Chisinau Cluj Craiova Constanta Mures Iasi Oradea Suceava Sf Gheorghe Odorhei Pitesti Ploiesti Timisoara Tulcea Turnu Severin Giurgiu Tg Jiu

 

pentru REZULTATE alege un SOFT PERFORMANT

Conteaza - Viteza de incarcare, Designul site-ului
Increderea in informatia prezentata
Conteaza - Simplitatea in Folosire

Tips : cum alegi un profesionist in SEO ? - vezi in ce pagina se afla site-ul lui !

Promovare Seo e-Marketing

Ce este e-Marketingul? Ce legatura exista intre optimizare SEO si tehnicile de promovare SEO online ? Ce rezultate aduce SEO si cat de repede ? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care va putem oferi SOLUTII REALE.
Pe internet, sau in "viata de zi cu zi", regulile Marketingului au acelasi mod de aplicare ? Teorii de Marketing electronic au fost elaborate de grei ai Mk precum Kotler. Par invechite... Teorii moderne, precum 'Coada Lunga" si IBP (Integrate Business Planning) sunt cele care aduna sufragiile !
Sa fim Pragmatici: Cu SEO easyB Clientii sunt pe prima pagina Google! Si Dvs va doriti sa fiti intre primii pe motoare de cautare!

Optimizare SEO pentru Prima Pagina 

Varianta rapida : cumperi publicitate de la motorul de cautare, ADWORDS garanteaza primele pozitii pe prima pagina, dar costa! Sa facem un calcul simplu : Costul mediu al unui cuvant/ expresie este de 0,7 ron . presupunand ca ai avea un trafic adus de 3000 accesari/ luna cat ai plati motorului ? 3000 x 0,7 = 2100 RON. - dezavantaj MAJOR - nu mai platesti nu mai existi in pozitia respectiva !

Varianta solida : aplici politici de optimizare SEO ieftin ( Search Engine Optimization )  si promovare online SEM. Optimizarea SEO profesionala simarketingul online te pot aduce in primele pagini ale motorului de cautare intr-un interval de timp foarte scurt!   Avantaj major - iti pastrezi pozitia si dupa incetarea contractului de optimizare SEO ( cel putin o perioada ). 

Completezi politicile de Promovare SEO SEM cu un copywriting adecvat, cu un continut atragator si eficient . Aplici tehnici de marketing virtual bazat pe concepte de promovare in medii de socializare online si, daca poti si in off-line, Simplu si eficient, integratorul de optimizare SEO SEM cu un provider de Marketing cu experienta , conduce la SUCCE!

Optimizarea SEO este un proces complex care se face in mai multi pasi si care depinde de multe variabile. Politica easyB este de a nu promite. INSA - poti verifica   unde se regasesc clientii EasyB ROMANIA imediat dupa implementarea strategiilor de optimizare SEO  easyB.ro ! Sau prin CATE variante de cuvinte si expresii de cautare ( search queries ) se regasesc in prima pagina siteurile si magazinele online, in scurt timp de la Optimizare!

 Daca am putut face Optimizare SEO  pentru noi, Putem face si pentru Clientul nostru !  - cautati pe Google  : SEO ieftin, Optimizare SEO, SEO Romania etc - si analizati pozitiile siteului

SEO Promovare pentru o pozitie in prima pagina

SEO Promovare pentru o pozitie in prima pagina

Studiul de caz se refera la un magazin virtual pentru care easyB Romania a facut optimizare SEO. Folosirea softurilor EasyB garanteaza obtinerea de rezultate remarcabile. Domeniu de interes maxim, concurenti puternici... si iata REZULTATUL :
.SEO Eficient produs de easyB Romania - locul 2 dupa Dedeman

Cresterea prin SEO  a unui site pornind de la

Cresterea prin SEO a unui site pornind de la "0"

Evolutia unui site dupa 1 an de SEO

Evolutia unui site dupa 1 an de SEO

Evolutia unui site la care nu se mai face SEO

Evolutia unui site la care nu se mai face SEO

SEO si Pozitia 1 pe prima pagina a motorului de cautare

SEO si Pozitia 1 pe prima pagina a motorului de cautare

Analiza Oportunitatilor de Optimizare SEO

conteaza :
- softul folosit pentru generarea site-ului
- continutul cantitativ si calitativ al site-ului

Cu SEO, Rezultatele nu se lasa asteptate ...

Vanzarea pe internet - o afacere de miliarde $ in continua crestere

Vanzarea pe internet - o afacere de miliarde $ in continua crestere

Nu am vazut sceptic al internetului care sa nu faca macar o cumparare online !

Din banii de cafea poti dezvolta un business de milioane

Din banii de cafea poti dezvolta un business de milioane

Motorul conteaza , bazeaza-te pe un soft Puternic

Motorul conteaza , bazeaza-te pe un soft Puternic

Si asa vine ... primul Milion !

Si asa vine ... primul Milion !

Savureaza Linistit

Savureaza Linistit

daca ne grabim " incet  "

Analiza si Cercetare

Cercetare si Analiza sau Analiza si Cercetare ?
SEO de calitate implica atat o cercetare de piata, o cercetare a contextului in care se dezvolta concurenta virtuala cat si o analiza a suportului pe care se dezvolta sistemul IT ( site, magazin virtual, portal etc ) . Analiza de intelegere a produsului si a consumatorului .
Optimizarea SEO profesionala este un context de durata, care necesita intelegere. Pentru a putea construi strategii pertinente, eficiente .

Strategiile de optimizare SEO a siteurilor si magazinelor virtuale sunt multiple.  In principiu, ORICINE isi poate face propria optimizare SEO, daca are un site cu SEO onboard si mai citeste cate ceva... Insa, adevaratele strategii de optimizare si promovare online SEO SEM se raporteaza la un adevarat  paienjenis de concepte integratoare, rezultate din analiza temeinica a Analizelor si Cercetarilor mai sus mentionate . Iata cateva directii de analiza SEO .

Internautul -  este persoana care cauta pe internet un produs ( a se intelege produs informatie etc ). Calitatea informatiei este foarte importanta, dar si mai important este Timpul in care o gaseste. Exista posibilitatea sa gaseasca un alt produs, nu de aceeasi valoare, de o valoare mai mica dar care il multumeste, insa intr-un timp mai scurt.  Ti s-a intamplat si tie.  de aceea magazinul online, siteul de prezentare, portalul sau orice alt sistem de afisaj virtual trebuie sa fie placute si usor de folosit. In limbaj It s-ar traduce ca realizarea Optimizarii SEO trebuie sa tina cont de structura URL a continutului, sa faca un link buiding de calitate, la o viteza de incarcare care sa cadreze in normele apreciate de robotii de verificare. 

Pentru a nu va chinui cu termeni tehnici, ganditi-va la site-ul si magazinul Dvs ca la o cetate care are o singura cale de acces si o cladire imensa in centru. Va dati seama cat de greu este accesul ? Si atunci vine un strateg ( firma Dvs de optimizare SEO ) si analizeaza posibilitatile de imbunatatire a activitatii, gaseste si implementeaza solutii de optimizare a vietii in cetate :

traseaza strazi = creaza url-uri

creeaza porti de intrare si drumuri pentru fluidizarea si optimizarea  traficului  = landing page ,, adica utilizatorul poate ajunge in site sau in magazinul online direct in pagina in care se afla informatia dorita, daca aceasta este bine prezentata 

pune afise si semnalizeaza fiecare traseu = creaza bazele de optimizare SEO si promovare SEM

creeaza centre de informare turistica =  structureaza informatia astfel incat sa poata fi citita usor si inteleasa rapid (copywriting )

creeaza mijloace de deplasare rapida =  incarca informatia la dimensiunile cuvenite , face legaturi si asocieri interpretative etc.

Face promovarea Cetatii = realizeaza legaturi,  integrare  cu social media,  si creeaza continut reprezentativ pentru a aduce " turisti in cetatea sa ",  site sau magazin virtual .

La toate acestea mai trebuie adaugata o haina corespunzatoare, un design de site si magazin virtual realizate pe baza unui CSS de calitate, adica un design Responsive de ultima generatie. ce este un design responsive ? Simplu de inteles, inseamna ca puteti vedea siteul si magazinul online fara efort, cu incarcare rapida, pe tableta , pe telefonul mobil sau pe orice alt gadget mobil.


Optimizare Design site

Optimizare Design site


Optimizare Viteza Site

Optimizare Viteza Site


Stabilire cuvinte Cheie

Stabilire cuvinte Cheie


Copywriting si Social Media

Copywriting si Social Media

Cum va creste EasyB vanzarile

pe internet si nu numai

Faptul ca detineti un site sau un magazin virtual, nu inseamna ca o sa aveti si vanzari conform asteptarilor dumneavoastra. Un magazin virtual neoptimizat este ca si un Supermarket in mijlocul padurii : Vinde doar ocazional.
Pentru a evita acest fenomen , va este recomandat serviciul de optimizare seo si e-marketing de la EasyB. Prin Serviciul de optimizare seo de la EasyB, construit special pentru motoarele de cautare, EasYB va edita diferite titluri si metataguri, codul HTML al paginilor, inserand cuvinte-cheie si metafraze. Va asigura o afisare a magazinului online dupa anumite fraze si cuvinte cheie, asa incat sa fiti mereu pe primele pozitii ale motoarelor de cautare. Majoritatea celor care navigheaza pe Internet utilizeaza motoarele de cautare pentru a gasi un anumit produs sau serviciu, astfel incat optimizarea seo nu poate fi ignorata. Se recomanda ca magazinele online, sa fie optimizate pe produsele sau pe categoriile de produse comercializate: 2, 3 sau mai multe fraze cheie. EasyB va propune mai multe variante de optimizare seo pentru magazine online cu ajutorul unor cuvinte cheie folosite pentru Google, Yahoo sau Bing. EasyB iti realizeaza o analiza a website-ului tau, iti poate seta titlurile de pe pagini sau cuvintele – cheie si iti prezinta rapoarte de activitate lunar. Clientilor nostri li se trimit lunar rapoarte de optimizare seo despre rezultate. Desi optimizarea seo a magazinului virtual se face focusat pe anumite cuvinte sau fraze cheie, trebuie sa stiti ca o campanie de optimizare seo ajuta ca intregul magazin virtual sa aiba parte de o indexare mai buna pe motoarele de cautare. De asemenea, daca aveti nevoie, se poate trece imediat de la un abonament de optimizare seo prin upgrade la unul mai mare. EasyB va monitorizeaza in mod permanent timpul de incarcare a website-ului, starea conectivitatii site-ului si link-urile interne in cadrul campaniei de optimizare seo, asa incat veti sti tot timpul cat de des sunteti cautat pe Google, Yahoo sau alte motoare de cautare.

 

Cum sa realizezi un site sau un magazin virtual de referinta ? Pentru a fi recunoscut, ca si in viata de zi cu zi, trebuie sa iti dovedesti valoarea. Pe internet, valoarea este apreciata prin prisma continutului afisat, prin unicitatea sa, prin valoarea sa .Conteaza enorm sa iti pui in prim plan utilizatorul, sa creezi pentru acesta, nu pentru motorul de cautare. Sub nicio forma nu construi continut prin metoda copy-paste, nu copia informatii de pe internet . Citeste , informeaza-te restructureaza, creeaza ceva nou si lasa-i sa scrie pe cei care se pricep. Un copywriting de calitate este certitudine. Este Aur Curat pe internet, pentru ca asa  "legi'  prietenii. Oamenii intra , vad, se informeaza, dar cel mai important RECOMANDA.  

Motoarele de cautare analizeaza traficul pe site, dar analizeaza in acelasi timp si multumirea clientilor tai ( CTR, bound rate ). Siteul va fi indexat si in functie de legaturile din social media ( in special G+) de share de numarul de urmaritori etc .

Un filmulet de prezentare, o idee noua , un concurs si orice alta forma de continut cu orientare pozitiva va creea respect si apreciere in Google. Investeste timp, investeste bani in promovarea online si optimizarea SEO SEM pentru a-ti creea vizite si rezultate Financiare.

        www.easyb.ro                                                                                                                                                                                                                                                                0721 10 10 20
easyB Romania
ROMANIA, Brasov, Carpatilor 60 str, mip 153
SITE - MAGAZIN ONLINE - SEO SEM
Romania si Moldova:
Arad Bucuresti Brasov Bistrita Braila Buzau Bacau Chisinau Cluj Craiova Constanta Deva Mures Iasi Oradea Suceava Sf Gheorghe
0721 10 10 20office@easyb.ro